Jogi nyilatkozat

Az Ön által látogatott honlap üzemeltetője az Biggeorge Property Zrt. ( székhely: 1023 Budapest, Lajos utca 28-32.)

A honlappal kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük:

A www.nemetvolgyiresidence.hu honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

A www.nemetvolgyiresidence.hu honlap vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlap és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Biggeorge Property Zrt előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A www.nemetvolgyiresidence.hu honlapon vagy bármely – a nevezett honlapról közvetlenül elérhető – honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért az Biggeorge Property Zrt felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A Biggeorge Property Zrt tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy a Biggeorge Property Zrt a honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. A Biggeorge Property Zrt kizárólag a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával Ön, mint a honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait az Biggeorge Property Zrt nyilvántartsa és kezelje. Részletes szabályokat a honlapunkon található „Adatkezelési Tájékoztatóban” találhat.

Az Biggeorge Property Zrt az ügyfelei és a honlapot látogatók személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.

A honlappal kapcsolatos észrevételeit az info e-mail címre küldheti.

Vissza a nyitólapra

* REGISZTRÁCIÓJÁVAL AZ ALÁBBI ELŐNYÖKHÖZ JUTHAT:

Elsők között értesül legfrissebb aktualitásainkról.

Elsők között értesül az új ütemek megnyitásáról, így szélesebb lakáskínálatból van lehetősége választani.

Bevezető árak: A bevezető árak csak meghatározott ideig tartanak. Ön elsőként értesül ezen időszak megnyitásáról.

 

JOGI NYILATKOZAT | ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

© 2017 Biggeorge Property - Minden jog fenntartva - A weboldalon szereplő információk tájékoztató jellegűek. A valtozatás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk.

Weboldal készítés: linemedia